Naši partneri

Viavi Solutions


Viavi Solutions - mjerna rješenja koja pružaju end-to end vidljivost mreža, bilo da se radi o fizičim ili virtualnim mrežama.
Od razvoja i planiranja , preko implementacije do optimizacije, održavanja i nadziranja , VIAVI mjerna oprema , softver i znanje osigurava da sve mreže - xDSL , optičke, kabelske, bežične ili mobilne rade u svom najboljem izdanju. VIAVI komponente i mjerna rješenja dio su svake velike mreže u svijetu.


Stranica partnera →

Narda Safety Test Solutions GmbH


NARDA STS je globalni lider u razvoju i proizvodnji mjerne opreme za električna, magnetska i elektromagnetska polja, te posjeduje više od 95 % svih objavljenih patenata za mjerenje tih polja. Narda je vrlo inovativna tvrtka koja redovito razvija nove mjerne uređaje u obliku ručnih testera , daljinsko upravljanih mjernih postaja i sigurnosne opreme. Sveobuhvatan asortiman proizvoda za ljudsku sigurnost u elektromagnetskim poljima(EMF) uključuje širokopojasne i/ili mjerne selektivne mjerene uređaje, nadzorne monitore i osobne monitore, ispitnu opremu za mjerenje elektromagnetske kompatibilnosti uređaja (EMC) pod PMM markom.


Stranica partnera →

Dekod telekom d.o.o.
Lokacija
Jaruščica 9D
10 000 Zagreb
Hrvatska
Kontakt
t.: + 385 (0)1 555 88 71
f.: + 385 (0)1 555 88 70
e.: telekom@dekod-telekom.hr
© 2016 Copyright Dekod Telekom